Rusta

Rusta – Sveriges bästa gör det själv varuhus?

Om du gillar att fixa där hemma på egen hand, är Rusta helt klart en butikskedja du bör bekanta dig med. Rusta säljer nämligen alla möjliga produkter för hem och fritid, till bra priser i sitt varuhus, inklusive de mest trendiga produkterna av detta slag. Bland Rustas produktutbud hittar du därför både heminredningsprodukter, olika möbler, produkter för att renovera och fixa till hemmet, som t.ex. färg, tapeter, golv, hyllor och hyllplan, eltillbehör och liknande, men även olika träningsredskap, resväskor, friluftsutrustning, köksprodukter som kaffekokare, brödrostar, våffelgärna och mycket annat.

Köp partytält online

Många av produkterna är dessutom väldigt förmånligt prissatta, så den som väljer att köpa det man behöver till hemmet på Rusta, istället för i en annan butik, kan ofta komma betydligt billigare undan. Rusta säljer vidare en del varumärken som de är ensamma om, samt flera internationellt kända varumärken, så man har ofta många olika alternativ att välja mellan, beroende på vad man har för önskemål, budget och så vidare.

Till skillnad från en del andra liknande butikskedjor är man på Rusta dessutom bra på att förnya produktutbudet med jämna mellanrum, så man får hela tiden in nya produkter att sälja. Rusta är även kända för att skicka ut reklamblad till de svenska hushållen där de olika produkterna presenteras, i genomsnitt var 14:e dag.

Det finns totalt 76 Rusta varuhus runt om i Sverige, samt 5 i Norge, och detta svenska företag har förstås även sitt huvudkontor i Sverige, i Upplands Väsby. Dock har Rusta även vissa kontor i Asien, för att granska de många varor som importeras därifrån till, Sverige, för att säljas i Rusta varuhusen. Antalet anställda är för närvarande kring 1 100 personer, så trots att Rusta inte är lika stora som en del av de mer internationellt kända svenska möbelkedjorna, rör det sig verkligen inte om ett litet företag på något vis heller!


SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog
1000länkar.com - gratis länkkatalog